KORIDORI: Nije napukao potporni zid u Grdeličkoj klisuri

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Povodom fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj je potporni zid na auto-putu kroz Grdeličku klisuru, uz komentar da je napukao, a koju su, bez provere, preneli pojedini mediji, ”Koridori Srbije” su saopštili da nema nikakve pukotine i da su sve kosine potpuno stabilne

Naša kompanija prati sve objave koje se tiču puteva i čim smo, u toku dana, videli objavu sa profila pod pseudonimom, poslata je dežurna ekipa inženjera na trasu auto-puta. Oni su ustanovili da nikakve pukotine na potpornim zidovima u Grdeličkoj klisuri ne postoje i da su sve kosine stabilne. Slika, koja se pojavila, pokazuje mesto na kome je izvršen prekid betoniranja tokom same izgradnje, takvo je stanje od kako je stabilizacija kosine završena i ništa se nije menjalo u proteklom periodu, ističe se u saopštenju ”Koridora”.

Zbog uznemiravanja javnosti, inženjeri ”Koridora”, juče su izašli na trasu, kako bi izvršili vanredno očitavanje pomeranja na svim kosinama u Grdeličkoj klisuri, dodaje se u saopštenju, uz podsećanje da je, od 2019. godine, uspostavljen stalni monitoring na kosinama u Grdeličkoj klisuri, te da do sada, nikakva pomeranja nisu uočena.

Kroz Grdeličku klisuru se saobraćaj odvija nesmetano, uz najviši stepen bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, zaključuje se u saopštenju.


Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *