Početna / GRADOVI / Leskovac / Nova Srbija u Leskovcu samostalno na lokalnim izborima
Bilbordi

Nova Srbija u Leskovcu samostalno na lokalnim izborima

Kompletnu listu od 75 kandidata za odbornike u Skupštini grada za predstojeće lokalne izbore, danas je predao Gradski odbor Nove Srbije u Leskovcu.

Na lokalne izbore Nova Srbija izlazi samostalno, a naša politika se neće zasnivati na velikim vizijama i idejama, već će prioritet imati potrebe običnog čoveka. One se ogledaju u uređenoj putnoj infrastrukturi i kanalizaciji, ispravnoj vodi za piće i rešenim ostalim važnim egzistencijalnim pitanjima, izjavio je predsednik GrO Nove Srbije, Slobodan Milošević.

Za razvoj grada oslanjaćemo se na već postojeće resurse u Leskovcu, na poljoprivredu i proizvodnju hrane, kao i na jačanju malih i srednjih preduzeća. Zalagaćemo se za to da budžet grada bude razvojni, a ne samo socijalni, kako bi razvoj svih tih potencijala bio omogućen. Na taj način rešavaćemo gorući problem nezaposlenosti, koji sve više uzima maha u našem gradu, ali i celoj Srbiji i to je politika, po kojoj će Nova Srbija, osim po rešavanju infrastrukturnih problema, biti prepoznatljiva, izjavio je Milošević.

To ćemo obrazlagati i na našim mitinzima i drugim skupovima, u neposrednom kontaktu sa građanima. Očekujem da ćemo dobiti daleko veću podršku nego 2012. godine, a samim tim preuzeti, ne samo odgovornost, već i obaveze da rešavamo sve sadašnje i buduće probleme građana, dodao je Milošević.

Nosilac izborne liste „Nova Srbija – Velimir Ilić“, koju je svojim potpisima podržalo 2. 342-oje građana, je predsednik GrO Nove Srbije, Slobodan Milošević, a slede Oliver Antanasijević, Ljiljana Božuta, Novica Đokić i Borivoje Stevanović.

Pogledaj takodje

POČINJE MASOVNA VAKCINACIJA: Do sada stiglo više od milion vakcina, ugovorena nabavka preko 6 miliona doza

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić predstavili su danas najmoderniji sistem za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *