Početna / POLITIKA / Nova Srbija u Leskovcu samostalno na lokalnim izborima
Dionis Restoran Leskovac

Nova Srbija u Leskovcu samostalno na lokalnim izborima

Kompletnu listu od 75 kandidata za odbornike u Skupštini grada za predstojeće lokalne izbore, danas je predao Gradski odbor Nove Srbije u Leskovcu.

Na lokalne izbore Nova Srbija izlazi samostalno, a naša politika se neće zasnivati na velikim vizijama i idejama, već će prioritet imati potrebe običnog čoveka. One se ogledaju u uređenoj putnoj infrastrukturi i kanalizaciji, ispravnoj vodi za piće i rešenim ostalim važnim egzistencijalnim pitanjima, izjavio je predsednik GrO Nove Srbije, Slobodan Milošević.

Za razvoj grada oslanjaćemo se na već postojeće resurse u Leskovcu, na poljoprivredu i proizvodnju hrane, kao i na jačanju malih i srednjih preduzeća. Zalagaćemo se za to da budžet grada bude razvojni, a ne samo socijalni, kako bi razvoj svih tih potencijala bio omogućen. Na taj način rešavaćemo gorući problem nezaposlenosti, koji sve više uzima maha u našem gradu, ali i celoj Srbiji i to je politika, po kojoj će Nova Srbija, osim po rešavanju infrastrukturnih problema, biti prepoznatljiva, izjavio je Milošević.

To ćemo obrazlagati i na našim mitinzima i drugim skupovima, u neposrednom kontaktu sa građanima. Očekujem da ćemo dobiti daleko veću podršku nego 2012. godine, a samim tim preuzeti, ne samo odgovornost, već i obaveze da rešavamo sve sadašnje i buduće probleme građana, dodao je Milošević.

Nosilac izborne liste „Nova Srbija – Velimir Ilić“, koju je svojim potpisima podržalo 2. 342-oje građana, je predsednik GrO Nove Srbije, Slobodan Milošević, a slede Oliver Antanasijević, Ljiljana Božuta, Novica Đokić i Borivoje Stevanović.

Ana Jovanović

Pogledaj takodje

PSG Leskovac podržava narod koji izlaskom na ulice pokazuje neslaganje sa odlukama države

Pokret slobodnih građana Leskovac osudio je nastup predsednika Srbije na konferenciji za štampu gde je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *