Početna / DRUŠTVO / Nova ograda za ŠOSO „11. oktobar“, posađeno 140 sadnica Smrče i Crnog bora
hotel bell

Nova ograda za ŠOSO „11. oktobar“, posađeno 140 sadnica Smrče i Crnog bora

U ŠOSO „11. oktobar“ u prethodnom periodu postavljena je ograda oko škole, a danas su učenici sa svojim razrednim starešinama posadili mlade sadnice Smrče i Crnog bora kako bi ulepšali prostor oko novo postavljene ograde.

„Danas smo se ovde sastali povodom rekonstrukcije stare i dotrajale ograde, koja je bila potpuno neupotrebljiva. Zamenjeno je 148 metara ograde, a ukupna dužina iznosi 250 metara. Ovom prilikom obnovljen je i parapet. Školosko dvorište je kompletno zaštićeno sa dvema kapijama a vrednost radova je 850.000 dinara – istakao je Bojan Tojaga iz Društvenih delatnosti.

U ovoj školi je dosta ulagano u prethodnm periodu, urađeno je parterno uređenje, teren sa tartar podlogom za korektivnu gimanstiku, senzorna soba, mobilijar…, a direktor ove ustanove Vladimir Anđelković ne krije zadovoljstvo zbog svih radova, kao i zbog poklona koji je ova ustanova dobila, a reč je o 140 sadnica koje će kada porastu ulepšati prostor pored ograde.

„Naša škola se priključila akciji “ Zasadi drvo“, te naši korisnici uz pomoć MZ „Kosta Stamenković“ imaju priliku da zasade 140 sadnica koje su donacija Šumskog gazdinstva Leskovac. Naš cilj pored sadnje je da naši korisnici u toku godine i održavaju zasađeno, a sve sa ciljem da razviju svest o zaštiti životne sredine – istakao je Anđelković.

I.D.

Pogledaj takodje

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince o merama za suzbijanje epidemije tokom vikenda

Štab za vanredne situacije u Vlasotincu, u skladu sa odlukama Republičkog kriznog štaba, doneo je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *