Početna / KULTURA / Nagrada najbolji scenario za „Vlasotince u srcu“
Reklama

Nagrada najbolji scenario za „Vlasotince u srcu“

Reklama

Na 22. ITF KRO Međunarodnom festivalu turističkog filma koji je održan u drugoj nedelji novembra meseca u Solinu, u Hrvatskoj, film “Vlasotince u srcu”, autora Nebojše Ilića Ilketa dobio je posebno priznanje za autorski rad, tj. nagradu za najbolji scenario.

Na festivalu je bilo prijavljeno 324 filma iz 87 zemalja sveta, a za neku od festivalskih nagrada bilo je nominovano 169 filmova iz 57 zemalja. Posebnu nagradu za autorski rad Ilketu je pripao u kategoriji turističkih, putopisnih, dokumentarnih , kulturno –istorijskih i ekoloških filmova.

Inače, pored 22. Međunarodnog festivala turističkog filma istovremeno su organizovani 26. INTERSTAS Međunarodni festival turizma, turističkog filma i životne sredine i 17. KEA KRO, predstavljanje hrvatskih gradova i mesta za Međunarodni Zlatni cvet. Cilj manifestacija je podsticanje daljeg razvoja turizma, a samim tim i bolje upoznavanje i razumevanje. Sve tri manifestacije organizovane su pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, Splitsko dalmatinske županije i grada Solina, uz podršku Evropske i Svetske federacije turističkih novinara.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

Ulaganje u ruralni turizam, opštini Vlasotince prioritet

Turistička organizacija opštine Vlasotince je u saradnji sa Krunet agencijom za poslovni konsalting organizovala predavanje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *