Početna / POLITIKA / Nenad Filipović izabran za potpredsednika Jedinstvene Srbije

Nenad Filipović izabran za potpredsednika Jedinstvene Srbije

Na 4. redovnoj Izbornoj skupštini stranke Jedinstvena Srbija u Beogradu, u prisustvu 3750 delegata iz 140 gradskih i opštinskih odbora iz čitave Srbije, izabrano je novo rukovodstvo Stranke.
Delegati Izborne skupštine podržali su nastavak politike privlačenja stranih investitora, i borbe za zapošljavanje i obezbeđivanje egzistencije za naše mlade širom Srbije, dajući i ovoga puta bezrezervnu podršku za predsednika Stranke, lideru i osnivaču Jedinstvene Srbije Draganu Markoviću Palmi. „Naš moto je poštujte ono što obećate građanima na izborima“ naglasio je Marković, i pozvao gradonačelnike i predsednike opština da pokažu više inicijative kako bi socijalna pravda postala još dostupnija socijalno najugroženijima: porodicama sa više dece, starima i bolesnima.
Kao rezultat izuzetnog rada našeg Gradsko godbora, uz sve pohvale rukovodstva Stranke, za potpredsednika stranke reizabran je Nenad Filipović, a leskovački Gradski odbor na čijem je on čelu, predstavljaće i 7 članova u Glavnom odboru Jedinstvene Srbije.

Pogledaj takodje

Prvi festival hrane i pića „Ukusi Juga“

Prvi festival hrane i pića „Ukusi Juga“ održaće se 10. novembra ove godine u hotelu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *