Nebojša Cakić najavljuje otvaranje poslaničke kancelarije u Leskovcu

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Nismo od naroda izabrani da zastupamo svoje, već njegove interese, pa će kancelarija biti otvorena za sve građane Jablaničkog okruga, koji imaju problem, predlog, sugestiju, kaže poslanik Koalicije ”Moramo”

Zadovoljan što je, kako kaže, samo na jednoj sednici, Leskovac pomenut više nego za pola mandata prethodnog sastava Parlamenta:

– Grupa građana ”Za Leskovac zajedno” je obećala da će imati poslanika i da će se baviti problemima Leskovca. Već na prvoj sednici smo to dokazali, pa je u jednom trenutku počelo dobacivanje ”pa nemojte samo o Leskovcu”. Nećete me videti na čelu liste poslanika koji uzimaju najviše para u Skupštini, ali ćete me čuti redovno. Tokom jednog zasedanja sam uspeo da podignem raspravu o problemima u našem gradu na viši nivo i sasvim sam siguran da će se svako moje naredno izlaganje budno pratiti, kaže Cakić.

On kaže da ga, sada svakodnevno zaustavljaju građani, nenaviknuti na to da se u Narodnoj skupštini toliko govori o njihovom gradu:

Foto: RTS

– Na meni je da nastavim sa takvim nastupima u Republičkom parlamentu, i verujem da će to, bez obzira na činjenicu da sam opozicioni poslanik, dati rezultate. Potrudićemo se da otvorimo kancelariju ovde, mada ljudi misle da, čim te vide na TV-u, odmah možeš da im rešiš problem. Ova ideja će umnogome zavistiti od rasporeda i periodike skupštinskih zasedanja, jer se, za devet meseci, pauze nagomilalo puno posla.

Kancelarija će, naglašava Cakić, verovatno biti u prostorijama GG ”Za Leskovac zajedno” i biće otvorena za sve građane Jablaničkog okruga, ne samo za Leskovčane, jer su i u drugim opštinama dobijali veliki broj glasova. Nije mogao da precizira kada bi ova ideja mogla biti realizovana, ali je istakao da će se intenzivno raditi na tome.

Check Also

Leskovac večeras postaje centar plesa: Mališani iz predškolskih grupa priređuju završni ples

Večeras, tačno u 18.00 časova, centar Leskovca će postati epicentar dečije radosti i plesa. Mališani …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *