Početna / GRADOVI / Leskovac / Narodna stranka u Leskovcu obustavlja aktivnosti oko kampanje bojkota izbora zbog Korona virusa

Narodna stranka u Leskovcu obustavlja aktivnosti oko kampanje bojkota izbora zbog Korona virusa

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu obustavlja sve aktivnosti oko kampanje za bojkot izbora zbog opasnosti od Korona virusa, saopšteno je danas na konferenciji za medije ove stranke.

-Nećemo se okupljati oko štandova, distibuirati propagandni materijal, niti imati bilo kakva javna okupljanja. Planirali smo i tribinu gde bi gost bio i predsednik stranke Vuk Jeremić, ali smo i to otkazali. Važno je da birači znaju da bojkot znači da na dan izbora ne izlaze na birališta i da nije dovoljno izaći na glasanje i precrtati listić. Prethodnih dana naši članovi su bili izloženi raznoraznim ponudama da daju potpis za pojedine izborne liste političkih stranaka ili grupa građana, kao i da se nađu na tim listama kao kandidati za odbornike ili poslanike. Ponosan sam na sve članove naše stranke jer su svi odbili takve ponude – rekao je Jovica Stanković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu.

Narodna stranka pruža punu podršku svim medicinskim radnicima u Srbiji, rečeno je danas u susretu sa novinarima.

-Apelujemo na gradsku vlast da obavi nabavku zaštitnih maski i rukavica, kao i gelova i sprejeva za dezinfekciju kako bi građani mogli preventivno da zaštite sebe i druge. Apelujemo i na to da se ograniče količine koje svi građani mogu da kupe kako bi svi mogli da obezbede zaštitu za sebe i svoje najbliže – naglasio je Miloš Miladinović, zamenik predsednika Gro NS.

Novinare je interesovalo zašto čelnici stranaka Saveza za Srbiju u Leksovcu ne drže više zajedničke konferencije za medije.

-Savez za Srbiju postoji i sastanci se redovno održavaju. Konstatovali smo da bi trebali da počnemo da organizujemo i zajedničke konferencije, kako ne bi bilo sumnji u naše funkcionisanje. Nema nikakvih problema, jednostavno samo treba da usaglasimo vreme i naše obaveze – istakao je Jovica Stanković, predsednik Gradskog odbora NS u Leskovci.

Pogledaj takodje

Još 3 osobe preminule, Korona do sada odnela 31 život – Potvrđeno 111 novih slučajeva, ukupno zaražena 1.171 osoba

Od posledica Korona virusa u protekla 24 časa preminule su 3 osobe, saopšteno je na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *