Početna / DRUŠTVO / Najzaslužnijim privrednicima i pojedincima uručena priznanja „Kapetan Miša Antanasijević“
Dionis Restoran Leskovac

Najzaslužnijim privrednicima i pojedincima uručena priznanja „Kapetan Miša Antanasijević“

U Narodnom pozorištu u Leskovcu danas su dodeljena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, najzaslužnijim privrednicima i pojedincima iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Za izgradnju i unapređenje prosperiteta u Regionu nagrađen je Goran Cvetanović gradonačelnik Leskovca i predsednik skupštine Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Goran Jović, a za najperspektivniju opštinu nagradu je dobio Ivan Bogdanović, predsednik Opštine Lebane.

Gradonačelnik Cvetanović, kazao je ovom prilikom da mu je drago što u našim krajevima posluje toliko uspešnih preduzeća, i da je naš grad prepoznat kao grad sa povoljnom klimom za poslovanje.

Za lidera drumskog putničkog saobraćaja u Jablaničkom okrugu nagrađen je preduzeće „Kanis“, za poslovnu viziju „Metla komerc“, Za tradiciju poslovnosti „ 4M“, za najbolji kvalitet u Regionu mesara „Braća Đokić, za najboljeg partnera „Metla komerc“ sve iz Leskovca.

Za najbolje veterinarske usluge nagrađena je Veterinarska stanica iz Bujanovca. „Autostop“ je nagrađen za afirmaciju preduzetničke kulture, „Aptic Contract Services“ za društvenu odgovornost.

Za najviši standard kvaliteta, nagrada je uručena fimri „Nevena kolor“, za kvalitet usluga i profesionalizam u radu „DCM“ poliklinici i za promociju turizma Leskovca i Jablaničkog okruga „Bavka turs“.

Nagrada „Miša Anastasijević“ deo je projekta „Put ka vrhu“, koji je nastao pre 19 godina. Dodeljuje se za nauku, kulturu, obrazovanje, preduzetništvo.

Pogledaj takodje

PRONAĐENE BICIKLE: Osumnjičeni za krađe bicikala u centru Leskovca u pritvoru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. S. (1981) zbog postojanja osnova sumnje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *