hotel bell

Najstariji Leskovčanin danas proslavlja 102. rođendan

Danas je zamenik predsednika Skupštine grada Leskovca Milun Dinić posetio najstarijeg Leskovčanina Aleksandra Stojanovića koji danas slavi 102. rođendan.

Milun Dinić se zahvalio gospodinu Stojanoviću na dobročinstvu i humanosti i poželeo mu mnogo zdravlja i puno nasmejanih dana, da živi još mnogo godina. On je preneo čestitke i pozdrave i od strane gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića koji je ovom dobročinitelju poželeo sve najbolje u životu, jer Aleksandar Stojanović nije samo primer humanosti, nego i pozitivnog stava prema životu, elana i volje, čovek na koga svi treba da se ugledaju.

Podsetimo, Aleksandar Stojanović je terzija u penziji, koji je doživeo duboku starost ne gubeći volju za životom i pozitivnom energijom. On je koristio svaku priliku da pomogne svom gradu i svojim sugrađanima. Kada su Srbiju zahvatile velike poplave 2014. godine, Aleksandar Stojanović je posetio sedište grada i donirao 100.000 dinara za poplavljena područja. Učesnik je brojnih humanitarnih akcija, svakodnevno pomaže deci, materijalno ugroženima…

Kada je počela borba protiv zarazne bolesti Kovid-19, među prvima je izvršio uplatu, na donatorski račun grada Leskovca, sume od 200.000 dinara, donacije koja je data od srca. Svi ovi primeri govore da je Oktobarska nagrada grada Leskovca, čiji je nosilac gospodin Stojanović, otišla u prave ruke.

Check Also

Leskovčanke se vratile u pobednički ritam: Maksimalno protiv kvalitetnog “Beograda“

U teškoj utakmici, “Leskovac 98“ slavio je sa 3:0, a najveća neizvesnost viđena je u …

Оставите одговор