hotel bell

Na skupštini Narodne stranke Vuka Jeremića i delegati iz Leskovca, predstavljena platforma “Srpsko pitanje u 21. veku”

Poverenik Gradskog odbora Narodne stranke Vuka Jeremića u Leskovcu oglasilo se saopštenjem za javnost koje je potpisao poverenik ove stranke Momir Pejatović.

U saopštenju se, između ostalog, kaže:

“Na 4. Skupštini Narodne stranke održanoj 22. oktobra u Beogradu, ispoljen je jasan stav o neophodnosti sveopšteg ukrupnjavanja patriotskog bloka.  Pored opozicionih stranaka desnice, Narodna stranka stoji na stanovištu da ovom bloku pripadaju i vanparlamentarne stranke, ali i istaknuti intelektualci i značajni pojedinci koji se aktivno zalažu i bore za državni suverenitet, nacionalni integritet i za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije – navodi se u saopštenju Narodne stranke i dodaje – Velikoj stranačkoj Skupštini prisustvovalo je 330 delegata, među kojima je aktivno učešće uzelo i sedmoro delegata iz Leskovca. Izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa predsednikom Vukom Jeremićem, koji je elaborirajući platformu “Srpsko pitanje u 21. veku” istakao da bez četiri krucijalne stvari neće biti jake Srbije, a to su:

– Sloboda
– Samostalnost
– Samopouzdanje i
– Snaga.

Mi imamo potencijal da Srbiju spasimo i izvedemo na pravi put, jer snaga Narodne stranke su njeni ljudi, dosledni, časni, hrabri i nepokolebljivi.”

Check Also

Počela podela novogodišnjih paketića za mališane iz Grdelice, Vučja, Pečenjevca …13. decembra za leskovačke mališane

U leskovačkoj hali Plavi paviljon danas je počela distribucija 10.000 novogodišnjih paketića za leskovačke mališane. …

Оставите одговор