hotel bell

Muzička škola “Stanislav Binički“ briljirala na Republičkom takmičenju: 11 prvih, dve druge i dve treće nagrade

Foto: Arhiva Dnevnika juga

Na 30. Republičkom takmičenju, koje tradicionalno organizuje Udruženje muzičkih i baletskih pedagoga Srbije, učenici leskovačke Muzičke škole su se takmičili iz solfeđa i teoretskih predmeta i zabeležili sjajne rezultate

Muzička škola “Stanislav Binički“, vrlo je ponosna na uspeh svojih učenika, posebno onih koji su se na takmičenju okitili medaljama, a oni su:

Hristijana Stefanović, Lazar Pešić, Staša Stojanović i Jana Janković, Anastasija Stević , Milica Stanković, Vukašin Stanojević i Dimitrije Cvetković, koji su osvojili prvu nagradu iz teorije muzike, odnosno Anđela Stanojević, Filip Janjić i Miljana Ivanović, pobednici u kategoriji “kontrapunkt“.

Druge nagrade, u svojim kategorijama, osvojili su Vasilije Stevanović (teorija muzike) i Filip Janjić (harmonija), a treće- Milica Hadži Jovančić (solfeđo) i Luka Stojiljković (solfeđo). Pohvalom je nagrađena Milica Kostić.

Za odlične rezultate su, pored vrednih učenika, zaslužni i profesori: Valentina Petrović, Milica Ikonić, Miroljub Cvetković, Aleksandar Graočankić i Ana Sapundžić.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор