hotel bell

Motivacioni govornik Nik Vujičić posetio Leskovac

Motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić juče je bio gost našeg grada. Tim povodom za njega je priređen prijem u Svečanoj sali grada Leskovca.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je izrazio veliko zadovoljstvo što ima čast da bude domaćin motivacionom govorniku za koga je sve nemoguće zapravo moguće.

“Čitajući o Vama, dolazi se do zaključka da ništa nije nemoguće. Da ne postoje granice, da se sve može postići kada se želi i kada ste uporni u tome. Vi ste motivacija i inspiracija mnogim ljudima. Zahvaljujući Vama milioni ljudi širom sveta su shvatili da je život moguć i da može biti lep iako je pred Vas postavio mnoge prepreke. Vi ste celom svetu pokazali da je važno ono što nosimo u srcu, jer kako sami kažete „U čemu je poenta biti potpun spolja, a prazan iznutra. Dragi gospodine Vujičiću, još jednom Vam hvala što ste nam učinili čast da danas boravite u Leskovcu i da razgovarate sa nama. Hvala što ste naš mali, a ipak tako veliki grad učinili još većim.“

Nik Vujičić se zahvalio na toplom dočeku istakavši da i ako nije živeo u Srbiji , našu zemlju oseća kao svoju.

„Ja jesam Srbin, volim Srbiju i često sam dolazio ovde i voleo bih da jednog dana dovedem i svoju decu. Hvala vam na gostoprimstvu i nadam se da ću imati prilike da se još jednom obratim mladima ovde u Leskovcu. Ja nisam najjača, nisam najinteligentija osoba, ali mi je drago da moja priča omogućava da se poseje seme u svim mestima gde sam razgovarao. Želim da vam kažem da vas volim i da se molim za vašu zemlju – istakao je u obraćanju Nik Vujičić.

Nik Vujičić u Leskovcu

Publicerat av Dnevnik Juga Fredag 17 maj 2019

Check Also

Kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode?

Saobraćajne nezgode su čest i neizbežan deo svakodnevnog života. U takvim situacijama, šteta nastala povredama …

Оставите одговор