Motivacioni govornik Nik Vujičić posetio Leskovac

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić juče je bio gost našeg grada. Tim povodom za njega je priređen prijem u Svečanoj sali grada Leskovca.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je izrazio veliko zadovoljstvo što ima čast da bude domaćin motivacionom govorniku za koga je sve nemoguće zapravo moguće.

“Čitajući o Vama, dolazi se do zaključka da ništa nije nemoguće. Da ne postoje granice, da se sve može postići kada se želi i kada ste uporni u tome. Vi ste motivacija i inspiracija mnogim ljudima. Zahvaljujući Vama milioni ljudi širom sveta su shvatili da je život moguć i da može biti lep iako je pred Vas postavio mnoge prepreke. Vi ste celom svetu pokazali da je važno ono što nosimo u srcu, jer kako sami kažete „U čemu je poenta biti potpun spolja, a prazan iznutra. Dragi gospodine Vujičiću, još jednom Vam hvala što ste nam učinili čast da danas boravite u Leskovcu i da razgovarate sa nama. Hvala što ste naš mali, a ipak tako veliki grad učinili još većim.“

Nik Vujičić se zahvalio na toplom dočeku istakavši da i ako nije živeo u Srbiji , našu zemlju oseća kao svoju.

„Ja jesam Srbin, volim Srbiju i često sam dolazio ovde i voleo bih da jednog dana dovedem i svoju decu. Hvala vam na gostoprimstvu i nadam se da ću imati prilike da se još jednom obratim mladima ovde u Leskovcu. Ja nisam najjača, nisam najinteligentija osoba, ali mi je drago da moja priča omogućava da se poseje seme u svim mestima gde sam razgovarao. Želim da vam kažem da vas volim i da se molim za vašu zemlju – istakao je u obraćanju Nik Vujičić.

Nik Vujičić u Leskovcu

Publicerat av Dnevnik Juga Fredag 17 maj 2019

Check Also

Preventivni pregledi u nedelju u Leskovcu: EKG, ultrazvuk abdomena, krvna slika, glikemija i kardiološki pregledi

Opšta bolnica Leskovca i Dom zdravlja Leskovac u nedelju organiziji besplatne preventivne preglede u okviru …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *