hotel bell

Gradonačelnik Leskovca održao sastanak sa predstavnicima organizacije Ana i Vlade Divac

U Kabinetu gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića održan sastanak sa predstavnicima fondacije Ane i Vlade Divac. Tema sastanka je bila promocija Stvarno važne kartice.

Direktorka fondacije Ana Koešal predstavila je Stvarno važnu karticu svim relevantnim faktorima stručnih službi grada. O aktivnostima i značaju saradnje svih aktera projekta na teritoriji grada Leskovca, učesnike sastanka upoznala je Ana Pecarski, programska menadžerka lokalnog udruženja „Narodni parlament“.

Stvarno važna kartica predstavlja vrstu lojaliti kartice sa svim njenim pogodnostima za korisnike. Ona predstavlja način prikupljanja sredstava namenjenih lokalnoj zajednici. Ovakvi projekti se sprovode u saradnji sa gradovima koji bi zajedno sa fondacijom organizovali događaje zajedničke promocije kartice građanima i lokalnim biznisima. Prvo predstavljanje kartice planirano je za 20. maja u Beogradu, kada će karticu najaviti i osnivač fondacije Vlade Divac.

Prema najavi projektnog koordinatora Jelene Rakić, planiralne aktivnosti lokalnih udruženja ogledale bi se u praćenju realizacije projekta i promociju rezultata Stvarno važne kartice.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prepoznaje značaj ovakvih projekata, te je sa uvaženim gostima razgovarao na više tema o unapređenju lokalne zajednice.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор