hotel bell

Ministar Gašić na Vlasinskom jezeru razgovarao sa porodicom: policija čini sve da pronađe nestalog Nikolu Miljkovića – U potragu uključen i SAJ

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče je na Vlasinskom jezeru razgovarao sa roditelјima mladića koji je pre devet dana nestao u ovom jezeru i poručio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova čine sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli njihovog sina…

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas je na Vlasinskom jezeru razgovarao sa roditelјima mladića koji je pre devet dana nestao u ovom jezeru i poručio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova čine sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli njihovog sina.

Ministar Gašić je predočio okolnosti koje otežavaju potragu za nestalim dvadesetčetvorogodišnjakom i naglasio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova angažovalo i dodatne resurse u potrazi.

Takođe, ministar Gašić je obišao pripadnike Ronilačke jedinice Žandarmerije i SAJ-a koji su ga izvestili o toku i aktivnostima koje preduzimaju prilikom potrage.

Zamenik komandira Ronilačke jedinice Žandarmerije Bojan Škrbić istakao je da su se Ronilačkoj jedinici Žandarmerije u intenzivnoj potrazi, u kojoj su uslovi za ronjenje izuzetno teški, priklјučili i pripadnici SAJ-a.

„Deveti dan je potrage na Vlasinskom jezeru, gde učestvuju policijski službenici Ronilačke jedinice i od danas su uklјučeni policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice. Potraga se sastoji iz dve tačke. Prva tačka se sastoji u pregledu dna od strane ronilaca. Od ujutru do uveče ronioci pregledaju dno u potrazi za nestalim licem, dok se druga tačka sastoji u pregledu sonarom, uređajem za pregled dna. Uslovi za ronjenje su vrlo teški, radi se o mulјevitom i tresetnom dnu. Temperatura vode je od devet do 14 stepeni, dok ronimo na  dubinama, u zavisnosti od mesta, od 13 do 20 metara“, poručio je Škrbić.

Pored ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića,  obilasku terena na Vlasinskom jezeru prisustvovali su komandant Žandarmerije Dejan Luković i komandant Specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević.

Fotografije: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Check Also

Istraži MERIDIAN SPECIJAL, sastavi dobitan tiket i osvoji 100 poklon spinova!

Prethodnih dana imali smo priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama prestižnih UEFA takmičenja. Verovali ili …

Оставите одговор