Home / DRUŠTVO / MAME SU LJUTE: Protesti večeras i u Leskovcu
hotel bell

MAME SU LJUTE: Protesti večeras i u Leskovcu

Večeras je održan prvi protest u Leskovcu na koji su građani pozivani preko društvenih mreža ali i pojedinih medija koji su najavili početak protesta u ovom gradu.

Protest je organizovan pod sloganom „Mame su ljute“ , a zahteve mama koje je saopštila Ana Volf podržali su Leskovčani, a zajednički je najavljen i, kako je rečeno, građanski protest u Leskovcu koji je zakazan za 1. februar.

-Mame žele da kažu da je dosta zapošljavanja preko partijskih knjižica, oduzimanja dece siromašnim roditeljima i davanja hraniteljima. Želimo da živimo kao sav noramlan svet. Nemojte više da nas pravite budalama. To što ne znamo šta se dešava preko raznih televizija ne znači da mi nismo obavešteni. Postoje društvene mreže, spontana okupljanja nezadovoljnih,  kao što je, na primer, i ovaj skup nastao. Mame su nezadovoljne iz više razloga, jer nemaju osnovne stvari da kupe svojoj deci i zato što je donešen zakon koji radi protiv mama, a navodno se borimo protiv bele kuge – rekla je Ana Volf i najavila podršku mama protestu koji će sledeće nedelje biti organizovan u Leskovcu.

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор