Lista “Za pravedni Leskovac” predstavila program u 10 tačaka

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Koalicija “Za pravedni Leskovac” koju predvodi Demokratska stranka predstavila je gradjanima na štandovima u centru grada i na pijaci na Niškoj ulici svoj program u 10 tačaka.

Kandidat liste “Za pravdeni Leskovac” za gradonačelnika Saša Stojanović predstavio je 10 tačaka programa za Leskovac koje je ocenio kao prioritetne i najvažnije. On je istakao da se nada da su dve nedelje koliko je ostalo do izbora i poslednje dve nedelje vlasti SNS-a u Leskovcu.

– Zaokruživanjem broja 6 na listiću za lokalne i broja 2 za republičke izbore ćemo poslati Srpsku naprednu stranku i njihove koalicione partnere na smetlište istorije. Politički život Leskovca je pokazao da su protekle četiri godine protekle u jadu, beznađu, gladi. Demokratska stranka želi da, za početak, vrati nivo života naših sugrađana na period od pre četiri godine. Pre svega poručujemo penzionerima i javnim službenicima da glas za Demokratsku stranku znači povratak penzija i plata na prethodni nivo, nove investicije, nove radna mesta i mesto u kome bismo svi želeli da živimo. Podsećam da naš grad nismo nasledili od roditelja, nego smo ga pozajmili od naše dece – rekao je na konferenciji za medije predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Saša Stojanović.

O problemima leskovačkog sporta govorio je Ivica pešić, predsednik Gradskog odbora Narodne partije Srbije u Leskovcu.

– Lokalna samouprava je izdvojila novac za finansiranje klubova, ali bez ikakve strategije. Košarkaški klub je ispao, rukometni je pred ispadanjem. U fudbalu imamo samo jedan klub u Srpskoj ligi, a svi ostali su ispod toga. Gde se nalazi jedna Dubočica, gde je Sloga… Gde su i Jedinstvo iz Grdelice i Vučje? Ko je tu kriv ne znam, da li rukovodstva klubova, da li uopšte ima plana šta i kako raditi? Mi želimo potpuno novu strategiju u sportu. Nije ni Jagodina, ni Surdulica, niti je Niš bolji od nas. Leskovac mora da ima prvoligaša u fudbalu i to ćemo imati za pet godina nakon što preuzmemo odgovornost 25. aprila. Grdelica i Vučje kao posebne opštine će imati svoj klub koji će moći da izdržavaju i praviti svoju strategiju za budućnost – rekao je Ivica Nešić na konferenciji za medije koalicije “Za pravedni Leskovac”.

 

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *