Leskovčanka Emilija Arsić Prva mala dama turizma Srbije

Na trećem održanom izboru za Prvu malu damu i džentlmena Srbije, prve dve titule ponele su Nina Gazdić iz Užica kao Prva mala dama Srbije i Emilija Arsić iz Leskovca kao Prva mala dama turizma Srbije.

Među eminentnim članovima žirija, našao se i pop pevač Bojan Marović koji nije skrivao oduševljenje pobednicama i talentima koje su pokazale u toku takmičenja.

Kao nosilac titule Prva mala dama turizma Srbije, Emilija je osvojila vikend u ekskluzivnom hotelu sa 5 zvezdica Tonanti u Vrnjačkoj Banji gde će biti snimljena emisija sa njom u kojoj će promovisati tradiciju i kulturu kraja iz kojeg dolazi, dok je Nini pripalala nagrada letovanje sa porodicom u Grčkoj.

Finale izbora pratio je veliki broj roditelja i dece koja su u pauzama uživala u nastupima mađioničara. Manifestacija koja promoviše prave dečije i porodične vrednosti, okupiće na jesen preko stotinu mališana sa Balkana na najvećoj dečijoj manifestaciji koju će zajedno otvoriti Nina i Ema.

Inače, finale takmičenja je bilo planirano za 2020, ali je zbog poznate epidemioloske situacije odloženo je za ovu godinu. Deca su se takmicila u nekoliko kategorija, online u toku prosle godine. Emilija je takođe pobedila u kategoriji Mala dama drustvenih mreža, gde je ubedljivo vodila po broju glasova, i sve to zahvaljujući našim sugrađanima. Pobeda u ovoj kategoriji joj je omogućila i učešće u finalu.

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *