Leskovčanin uhapšen zbog marihuane, sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivice i kažnjavanju

Leskovačka policija oglasila se danas saopštenjem povodom hapšenja tridesetogodišnjeg Leskovčanina.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S. I. (1994) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je, u stanu osumnjičenog, pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, kao i manju količinu marihuanu i osušene stabljike ove biljke. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.” – navodi se u saopštenju Policijske uprave Leskovac.

Povodom ovog slučaja oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

“U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je uhapšeni S. I. (1994), iz Leskovca, zbog krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga. U prisustvu branioca, osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa javnim tužiocem zaključio sporazum o priznanju, kojim su se saglasili da isti bude osuđen na zatvorsku kaznu i da se prema njemu izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.” – saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo.

Check Also

Grupa građana Svi za jednog, jedan za sve protiv potpisanog Sporazuma sa EU i iskopavanja litijuma u Srbiji

Saopštenjem za javnosti oglasila se Grupa građana Svi za jednog, jedan za sve koja je …