Cvetanović: Grad Leskovac redovno isplaćuje jubilarne nagrade i nije bilo kašnjenja – prošle godine isplaćeno 4,7 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović danas je u razgovoru sa novinarima prilikom obilaska nove teretane na otvorenom, demantovao navode da jubilarne nagrade zaposlenima nisu isplaćene na vreme.

„Grad Leskovac jubilarne nagrade isplaćuje na vreme u skladu sa Zakonom u visini propisanoj odredbama člana 50. Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave i člana 50. Kolektivnog ugovora kod poslodavca za zaposlene u Gradskoj upravi grada Leskovca i nije bilo kašnjenja u isplati istih. Sada govorimo o tekućoj godini. U 2024. godini isplaćeno je 21 lice zaposleno u Gradskoj upravi: i to za navršenih 10 godina rada u organima jedinice lokalne samouprave isplaćeno je jedno lice, za navršenih 20 godina isplaćeno je 12 lica, za navršenih 30 godina isplaćena su 3 lica, za navršenih 35 godina isplaćena su 3 lica, i za navršenih 40 godina isplaćena su 2 lica. Ukupno isplaćen iznos iznosi skoro 5 miliona odnosno 4,7 miliona dinara.“ – istakao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Check Also

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu kod Predejana – jedna osoba poginula, dvoje dece i dvoje odraslih povređeno

Danas oko 18 časova na auto putu krzo Grdeličku klisuru, u blizini Predejana dogodila se …