Početna / DRUŠTVO / Leskovčani uskoro dobijaju moderan trg

Leskovčani uskoro dobijaju moderan trg

Dugo iščekivano rešenje za uređenje gradskog trga u Leskovcu konačno je ugledalo svetlost dana.Prema rečima glavnog arhitekte, na ovom projektu se jako dugo i naporno radilo a rezultat svega toga prezentovan je danas.

Izgradnja novog trga u Leskovcu

Publicerat av Dnevnik Juga Lördag 17 november 2018

“ Novi trg će se prostirati između robne kuće i Doma sindikata s jedne strane a sa druge između modne kuće i ABC-a. Ovo su slike koje prezentuju odnos popločanih i zelenih površina. Elementi trga će biti odrađeni na konstruktivni, funkcinalni i estetski način tako de će ovaj trg biti prijatno mesto za sve Leskovčane – kazala je arhitekta ovog projekta Suzana Grebenarović.

„Gradu Leskovcu nedostaje upravo jedan ovakav trg i ja ću se svim silama truditi da leskovčanima u narednom periodu omogućim da im ovo mesto bude mesto sastanka, mesto za druženje i razonodu – kazao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Za realizaciju ovog projekta trebalo bi iz budžeta Grada izdvojiti sumu od 290 miliona dinara, a sa realizacijom istog počeće se sledeće godine.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Projekat sufinansira Grad Leskovac.

Pogledaj takodje

„Yura“ će raditi po preporuci epidemiologa – 50 radnika u hali do 5.000 kvadrata – Posle novog pritiska odustali od pune proizvodnje

Kompanija „Yura“ će od sutra nastaviti proizvodnju prema obavezujućim preporukaa epidemiologa Zavoda za javno zdravlje. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *