hotel bell

Leskovački „vukovci“ se vratili sa nagradne ekskurzije

„Vukovci“ leskovačkih srednjih škola vratili su se večeras sa nagradne ekskurzije koju je organizovao Grad Leskovca.

Najbolje leskovačke svršene srednjoškolce dočekao je gradonačelnik Goran Cvetanović, ali i slika na bilbordu kao vrsta priznanja ovim mladim ljudima za koje je rečeno da su budućnost Leskovca.

-Nadam se da je ova ekskurzija ispunila sva vaša očekivanja i da ste se vratili puni pozitivnih utisaka. Zaslužili ste ovaj odmor, čestitam vam na dobrim ocenama i verujem da ćete svi zajedno nastaviti da budete vredni i marljivi, da pozitivnu energiju koju imate nastavite da apsorbujete, da ćete biti najbolji studenti na kojim god fakultetima da idete, da budete budući stipendisti Grada, ali i ono najbitnije, uzor ostalim đacima – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Aleksandar Milovanović se obratio u ime nagrađenih, koji je izrazio veliko zadovoljstvo i kazao:

-Mnogo smo se lepo proveli na ekskurziji, cela ekskurzija je bila sjajna. Želeo bih da se zahvalim Gradu Leskovcu koji nas je dočekao u naš prelepi grad i na svim bilbordima istakao srećna i zadovoljna lica, posle 4 godine uspešnog rada da je neko prepoznao taj rad.

Check Also

Opština Vlasotince finansira Romski bal – Zahtevi za sponzorstvo nemaju veze sa ovom manifestacijom, opštinom i Turističkom organizacijom

Poslednjih dana pojavile su se informacije da pojedini Romi obilaze privrednike u Vlasotincu i traže …

Оставите одговор