Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovački socijalisti izabrali Stefana Zlatkovića za predsednika omladine
hotel bell

Leskovački socijalisti izabrali Stefana Zlatkovića za predsednika omladine

U punoj sali GrO SPS-a, u Leskovcu održana je Izborna konferencija omladine Socijalističke partije Srbije u Leskovcu na kojoj su izabrani potpredsednici Stefan Stojanović, Alekasandar Jovanović, Aleksandar Stojković, Aleksandra Ristić i Sebastijan Toskić.

Za predsednika Socijalističke omladine Srbije u Leskovcu izabran je Stefan Zlatković, po struci menadžer u saobraćaju, koji je tom prilikom istakao da će se truditi da opravda poverenje koje mu je ukazano i da ga ono obavezuje da sebi postavi visoke ciljeve.

Konferenciji je prisustvovala predsednica Foruma žena SPS u Leskovcu, Slađana Mladenović kao i rukovodstvo GrO SPS u Leskovcu na čelu sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem.

Prisutnima se obratio i predsednik Socijalističke omladine Srbije, Uglješa Marković koji je čestitao novoizabranom rukovodstvu i poželeo im puno sreće u daljem radu.

“U ime Socijalističke omladine Srbije pružamo punu podršku ministru spoljnih poslova, Ivici Dačiću u odbrani teritorijalnog integriteta i borbi za istinu kroz prizmu odbrane južne srpske pokrajine Kosova i Metohije“ istakao je Marković.

Pogledaj takodje

Sutra isplata posebne novčane naknade za mesec mart

NSZ filijala Leskovac obaveštava svoje korisnike da će sutra krenuti sa isplatom posebne novčane naknade. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *