Home / GRADOVI / Leskovac / Leskovački džudista Milan Mihajlović posle sparinga sa prvakom sveta Nemanjom Majdovim ostvario 2 pobede u austrijskoj Bundesligi
hotel bell

Leskovački džudista Milan Mihajlović posle sparinga sa prvakom sveta Nemanjom Majdovim ostvario 2 pobede u austrijskoj Bundesligi

Leskovački džudista Milan Mihajlović nastavlja seriju sjajnih nastupa i pobeda u ovoj godini.

Posle osvajanja trećeg mesta i bronzane medalje na Prvenstvu Srbije u džudou, Mihajlović je, kako smo i najavili, bio tri nedelje u trening kampu gde je radio sparinge sa jednim od najboljih džudista sveta, srpskim reprezentativcem Nemanjom Madjovim.

Usledio je poziv iz Austrije za mečeve u Bundes ligi u kojoj nastupaju reprezentativci iz velikog broja evropskih zemalja.

Milan Mihajlović je proteklog vikenda odradio dva meča u Austriji i zabeležio dve pobede, i to u „težoj“ kategoriji do 90 kilograma, iako se priprema za nastupe u kategoriji do 81 kg. Prva borba trajala je nepuna 2,5 minuta, dok je druga bila još kraća, a obe su završene efektnim trijumfima leskovačkog džudiste.

– Zadovoljan sam radom u trening kampu Nemanje Majdova, ali i mečevima u Salcburgu u Austriji. Iako sam radio kategoriju iznad, zabeležio sam dve pobede i opravdao očekivanja Austrijanaca – rekao je za Dnevnik Juga Milan Mihajlović.

Foto: Privatna arhiva

Check Also

Majski šahovski turnir održan u Brestovcu

U organizaciji Doma kulture u Brestovcu, proteklog vikenda odigran je tradicionalni majski šahovski turnir. Igralo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.