Početna / DRUŠTVO / Leskovačka preduzeća za održavanje puteva spremno dočekala martovski sneg

Leskovačka preduzeća za održavanje puteva spremno dočekala martovski sneg

Leskovačka preduzeća zadužena za održavanje puteva i čišćenje snega spremno su dočekala padavine.

JKP „Komunalac“ je jutros nakon prestanka zabrane kretanja započeo čišćenje ulica u užem gradskom jezgru. Angažovanom mehanizacijom, tri bob keta, traktor, skip mašina i tri kamiona, očišćene su pešačke površine i uklonjen sneg sa njih. Čišćenje se sprovodi po operativnom programu koji prvenstveno podrazumeva uklanjanje snega u centralnom gradskom jezgru, a onda i udaljenijim delovima grada.

I JKP „Grdelica“ spremno i energično radi na čišćenju Grdelice i okolnih mesta od snega. Svi kapaciteti ovog javno-komunalnog preduzeća su usmereni ka što boljem održavanju higijene ovih mesta. Trenutno su vredni radnici na terenu i uz pomoć traktora, skip mašine i kamiona se vredno radi na uklanjanju snega.

Uklanjanje snega povereno je i preduzeću „AB-kop“ iz Vlasotinca čija su dva komiona na terenu, trenutno čisteći puteve u Sejanici i Jašunji.

Pogledaj takodje

„Yura“ će raditi po preporuci epidemiologa – 50 radnika u hali do 5.000 kvadrata – Posle novog pritiska odustali od pune proizvodnje

Kompanija „Yura“ će od sutra nastaviti proizvodnju prema obavezujućim preporukaa epidemiologa Zavoda za javno zdravlje. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *