Home / DRUŠTVO / Leskovac u septembru dobija još jedan tržni centar: Stižu novi brendovi
hotel bell

Leskovac u septembru dobija još jedan tržni centar: Stižu novi brendovi

U mini šoping centru, površine 2.000 kvadratnih metara, biće četiri prodavnice brendiranih domaćih i stranih kompanija, koje u Leskovcu nisu imale svoje prodajne objekte

Da je naš grad destinacija sa povoljnim poslovnim okruženjem, svakodnevno potvrđuju novi investitori, zainteresovani da ovde šire svoj biznis. Izgradnja Super Ideje, pre skoro tri godine, označavala je prvu fazu uređenja zapuštenog prostora u naselju “Dubočica“.

– I druga druga faza će uskoro biti završena, jer je izgradnja mini tržnog centra, površine 2.000 kvadrata, pri kraju. Investitor, “JCG doo“ Beograd, obećava da će radovi biti okončani do 15. septembra. Treba postaviti zidove, a potom i urediti unutrašnjost prostora. Ovde su planirana 4 lokala, od po 500 kvadrata i već se zna da su zakupci poznati srpski i svetski brendovi, kojih u Leskovcu nema. Objekat je vredan milion evra, a investitor praktikuje da gradi za već poznate zakupce, rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović, prilikom obilaska gradilišta.

Jedan od vlasnika Kompanije “JCG“, Dragoslav Jocić, ističe da je grad Leskovac prepoznat kao zajednica koja se ubrzano razvija:

– Imamo punu saradnju svih službi, tako da nismo imali nikakve administrativne poteškoće tokom izgradnje. U Leskovac dolaze četiri nova brenda, ali za sada mogu reći ime samo jednog, to je “Tref sport“, a sa ostalima ugovore potpusujemo u petak, pa ne bi bilo u redu da govorim unapred. Naša firma je osnovana pre pet godina i bavi se isključivo gradnjom za poznate zakupce prostora, a svoje objekte od po nekoliko hiljada kvadrata imamo u Pirotu i Pančevu.

Treća faza uređenja prostora, koji izlazi na dve ulice, biće izgradnja poslovno-stambenog objekta, površine 1.800 kvaratnih metara. U prizemlju će biti veliki lokal, a iznad dva sprata sa stanovima.

Check Also

I u opštini Lebane sutra isključenja struje zbog radova

Zbog planiranih radova na redovnoj godišnjij reviziji desetokilovoltne trafostanice “Lebane“, sutra će, od 9 do …

Оставите одговор