Home / DRUŠTVO / Lebane uskoro dobija mesto za skijanje i razonodu u okviru turističkog parka „Čukljenik“
hotel bell

Lebane uskoro dobija mesto za skijanje i razonodu u okviru turističkog parka „Čukljenik“

U DK Lebane danas je odrzana 3. sednica Skupštine opštine Lebane.

Na dnevnom redu bile su tačke o dodeli nagrada i priznanja, odluka o izradi plana detaljne regulacije za SRC “ Jaruge“ i turističkog parka „Čukljenik“, odluka o platama i naknadama upošljenika Opštine Lebane, odluka o podšci deci i učenicima, o komunalnim delatnostima, o obrazovanju koordinacionog tela za socijalno uključivanje Roma i Romkinja, odluka o prosečnoj ceni nepokretnosti, izmena i dopuna statuta Veterinarske stanice Lebane, obrazovanje opstinskog štaba za vanredne situacije, o razrešenju i imenovanju direktora biblioteke „Branko Radičević“, razrešenje i imenovanje članova školskog odbora, o imenovanju zaštitnika pacijenata, o imenovanju člana odbora za propise i upravu i saveta za privredu, kao i odbornička pitanja.

Direktor JP „Lebane “ Zlatko Nedeljković na današnjoj sednici govorio je o o turističkom parku „Čukljenik“ gde je u planu izgradnja ski staze sa žičarom, strim staza, saobraćajnica i parking prostor kao i prateći sadržaji za razonodu u okviru postojećeg doma.

Na današnjoj sednici usvojen je besplatan boravak dece u vrtiću iz socijlnih kategorija,za treće dete i za decu sa smetnjama u razvoju.

Razrešena je direktorka biblioteke „Branko Radičević“ Tijana Ristić a za njenu zamenicu odnosno novu v.d. direktorku izabrana je Tatjana Petrovic iz grupe gradjana dr Goran Janjic.

Naredna sednica Opštine Lebane po hitnom postupku održaće se u subotu 7. novembra 2020. od 12 časova.

Check Also

Snima se film “Nedelja“, o životu Džeja Ramadanovskog

Filmski centar će sufinansirati snimanje pet dugometražnih igranih filmova, među kojima je i biografska priča …

One comment

  1. vi bre vodu za pice nemate svakih sedam dana a ce pravite ski centar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *