Početna / DRUŠTVO / Kruševački biznismen Radojica Milosavljević kupio Televiziju Leskovac
Dionis Restoran Leskovac

Kruševački biznismen Radojica Milosavljević kupio Televiziju Leskovac

Kruševljanin Radojica Milosavljević novi je većinski vlasnik Televizije Leskovac.

Kruševački biznismen postao je poznat široj javnosti nakon kupovine većeg broja televizija širom Srbije. Milosavljević je vlasnik RTV Kruševac, RTV Kragujevac, TV Pirot, RTV Brus, RTV Dimitrovgrad, TV Požega, RTV Pančevo i Centra za informisanje Novi Kneževac.

Srećan sam što sam bio na čelu ove medijske kuće punih dvanaest godina i što smo zadržali lidersku poziciju na prostoru koji smo signalom pokrivali. Put nije bio ni malo lak, nailazili smo na mnoge prepreke i bojkote ali smo se svim silama borili za opstanak kuće i uspeli smo. Ovom prodajom Televizija će nastaviti punom snagom i sasvim sam siguran da će zadržati svoju lidersku poziciju na medisjkom prostoru – rekao je dosadašnji vlasnik Vladica Jovanović za portal Stav.Life.

Sa prodajom iz Televizije Leskovac odlazi i Nataša Đorđević koja je na mestu glavnog i odgovornog urednia ove medijske kuće bila od maja 2007. godine.

– Bilo mi je zadovoljstvo da radim ovaj posao, imala sam odličnu saradnju sa svim uposlenicima Televizije Leskovac ali i sa ostalim ljudima sa kojima sam sarađivala. Veše od decenije na ovoj poziciji je predugo i mislim da je vreme da se posvetim nečem drugom – rekla je Nataša Đorđević a prenosi Stav Life, portal čiji je Đorđevićeva osnivač i urednik.

Pogledaj takodje

VATRO PROTEKT 016: Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku: Opreme za kontrolisanje protivpožarnih aparata i ispitivanje hidrantskih mreža

NIKOLA ANĐELKOVIĆ PR TEHNIČKO SAVETOVANJE VATRO-PROTEKT 016, LESKOVAC, objavljuje POZIV Za dostavljanje ponuda za nabavku: …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *