Koncerti za pamćenje Vokalne grupe “Libero”

Vokalna grupa Libero od 01.12. do 04.12.2022. godine, održala je tri celovečernja koncerta; 01.12. u Modernoj galeriji Valjevo; 02.12. u Velikoj sali Sokolskog doma Bijeljina i 03.12.2022. godine u gradskoj biblioteci “Atanasije Stojković” Ruma.

U prepunim salama, Libero se predstavio raznovrsnim, internacionalnim repertoarom. Pored tradicionalnih pesama iz Srbije i regiona, na repertoaru su se našle i obrade pop domaćih i stranih pesama.

“Jedna lepa, dugogodišnja saradnja sa našim prijateljima, krunisana je ovim predivnim koncertima. Posebno mi je drago da smo i u Bijeljini, bratskom gradu, održali koncert u organizaciji naših dugogodišnjih prijatelja, Srpskog pjevačkog društva “Srbadija”. Pored velike zahvalnosti njima za gostoprimstvo i organizaciju ovih koncerata, zahvalio bih se i gradu koji je finansirao našu koncertnu turneju – kazao je Miroljub Cvetković, umetnički rukovodilac Vokalne grupe.

Check Also

REPUBLIČKI TRANSFER: Iz budžeta Srbije uplaćeno 300 miliona iz prethodnih meseci, na računu gradskog budžeta 423 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović saopštio je danas na konferenciji za medije u Donjoj Jajini …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *