Početna / DRUŠTVO / Katastar u Leskovcu i dalje ne radi! Do željene dokumentacije na zakazivanje telefonskim ili elektronskim putem

Katastar u Leskovcu i dalje ne radi! Do željene dokumentacije na zakazivanje telefonskim ili elektronskim putem

Šalteri Službe za katastar nepokretnosti u Leskovcu i dalje su zatvoreni, a na ulaznim vratim od juče se  nalaze obaveštenja i instrukcije gradjanima, kako da podnesu zahteve i preuzmu tražena dokumenta.

Kako stoji u obaveštenju, zahtevi se mogu predati  lično na šalteru ili elektronskim putem. Dolazak na šalter  mora se najaviti, odnosno elektronski zakazati  na sajtu Republičkog geodetskog zavoda www.rgz.gov. rs, a potvrdu o zakazanom terminu, stranke će dobiti na lični mejl. Drugi način da rezervišete termin za lično podnošenje zahteva jeste putem telefona Info centra:  011/ 63-55-601, 011/ 63-55-602, 011/ 63-55-603 i 011/ 63-55-604.

Zahtev za izdavanje odredjenog dokumenta možete podneti i elektronskim putem, preko eŠaltera, u izabranoj registrovanoj advokatskoj kancelariji ili u licenciranoj geodetskoj organizaciji, gde stranka dobija broj pod kojim je zahtev podnet.

Listove nepokretnosti, kopije planova i uverenja o imovnom stanju, gradjani preuzimaju, takodje, u  ovlašćenim avokatskim kancelarijama i organizacijama , čiji je spisak objavljen  na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

Instrukcije za gradjane koji ne poseduju računar ili imaju nedovoljno znanje za njegovo korišćenje, Republički geodetski zavod , nije objavio.  

Pogledaj takodje

Nakon pandemije koronavirusa svet će biti drugačiji

Nakon pandemije koronavirusa svet neće biti isti, a koliko će se promeniti pokazaće vreme,kazala je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *