Početna / DRUŠTVO / JKP „Grdelica “ bogatija za novi kamion putar

JKP „Grdelica “ bogatija za novi kamion putar

JKP Grdelica od danas je postala bogatija za kamion putar rečeno je na danasnjoj konferenciji za medije.

„Delatnosti koje obavljaju komunalna preduzeća su od lokalnog značaja i u funkciji opšteg dobra.Prethodnih šest godina uloženo je dosta u njihovu osnovnu delatnost i osavremenjivanje mehanizacije. Jedno od preduzeća koje je krenulo da napreduje jeste i JKP „Grdelica“ koje je nabavilo kamion putar u vrednosti od 3,8 miliona dinara. Grad Leskovac će i dalje nastaviti da podržava ovo preduzeće kako bi postalo ekonomski stabilno i odrzivo. Što se tiče radnika i isplate zaostalih zarada obnova mehanizacije dovela je do značajnog povećanja prihoda te se u prethodnoj godini krenulo sa njenom isplatom i očekujemo da će se ovaj pozitivni trend nastaviti i u buduće – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Direktor JKP Grdelica Zoran Jovic kazao je da im je ova nabavka od velikog značaja i da će im smanjiti troškove koje su do sada imali.

„Kamion koji smo do sada koristili je jako star i otežavao nam je rad. Ovom mašinom kvalitet pruženih usluga podićićemo na viši nivo ali i da smanjimo troškove koje smo imali zbog svakodnevnog angažovanja ove stare mašine – istakao je direktor Zoran Jović.

Do sada je u mehanizaciju i opremu ovog preduzeća uloženo 40 miliona dinara , a investicija koja je omogucila preduzeću snabdevanje vodom je ulaganje u postrojenje u iznosu od 15 miliona dinara.

Pogledaj takodje

Veliki uspeh „Libera“ na horskom šampionatu u Tuzli

Proteklog vikenda Vokalna grupa Libero, nastupila je u finalu horskog šampionata „Lege Artis“ u Tuzli. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *