Jedinstvena Srbija traži od SPS-a da se izjasni o ponudi za stvaranje postizborne koalicije

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Jedinstvene Srbije uputio je danas javni poziv čelnicima SPS-a da objasne da li su prihvatanjem koalicije sa SNS odbili koaliciju sa JS.

 

“S obzirom da je nedavno rukovodstvo Socijalističke partije u Leskovcu, jasno i nedvosmisleno još pre održavanja izbora, već dogovorilo postizbornu koaliciju i podelilo funkcije sa SNS-om, GrO Jedinstvene Srbije postavlja pitanje da li je ponuda oko prirodne postizborne koalicije između Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, odbijena” – navodi se u saopštenju Jedinstvene Srbije.

“GrO Jedinstvene Srbije ovim putem poziva rukovodstvo GrO Socijalističke partije, da preispita svoju odluku jer je smatra suviše ishitrenom, a svojim istupanjem u javnosti i podrškom SNS-u u Leskovcu narušava višegodišnju, gotovo tradicionalnu saradnju između Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije. Evidentno je da je javnost Leskovca iznenađena, a samim tim i potencijalno biračko telo, koje koaliciju Socijalističke partije i Jedinstvene Srbije u Leskovcu, posmatra kao prirodni sled sa republičkog nivoa. Jedinstvena Srbija na lokalnim izborima istupa samostalno, jer je svesna svojih potencijala, ali nije razumela ovakav potez SPS-a. Da li je to potez nesigurnosti ili odbijanje bilo kakve saradnje sa Jedinstvenom Srbijom nakon izbora?” – zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Leskovcu.

S. Stamenković

Check Also

Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informator: Aktuelnosti iz političkog života Leskovca i Srbije

Na gradskom trgu danas je promovisan novi broj stranačkog glasila, SNS Informator, koje je predstavljeno …

One comment

  1. Vi ste hteli sami da idete na lokalne izbore niste hteli sa SPS.
    Vi ste odbili SPS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *