Početna / GRADOVI / Leskovac / Jedinstvena Srbija predala listu sa 63 odbornička kandidata, prvi na listi Nenad Filipović

Jedinstvena Srbija predala listu sa 63 odbornička kandidata, prvi na listi Nenad Filipović

Jedinstvena Srbije predala je večeras Gradskoj izbornoj komisiji listu sa 63 odbornička kandidata.

Nosilac liste je lider stranke Dragan Marković – Palma, a prvi na listi lider Jedinstvene Srbije u Leskovcu Nenad Filipović. Lista je predata sa potpisima 1947 građana.

Prema rečima Filipovića, lista je skraćena sa 75 na 63 kandidata kako bi se sprečilo maltretiranje građana koji su i po nekoliko sati čekali u redovima da potpišu podršku listi, a zbog činjenice da je ova stranka „dobila“ samo jednu notarsku knjigu što je usporilo proces prikupljanja potpisa.

Filipović se obratio i odborničkim kandidatima i rekao da je danas „privilegija biti na odborničkoj listi na kojoj je ime Dragana Markovića – Palme“.

-Jedinstvena Srbija je jedini garant da će doći do promene i boljitka u ovome gradu. Mi smo jedina politička partija koja izlazi na ove izbore sa konkretnim i realnim lokalnim programom koji je već realizovan u mnogim gradovima, a posebno u Jagodini jer naši Leskovčani dobro znaju kako funkcioniše lokalna samouprava u ovom gradu. Mi u Jedinstvenoj Srbiji imamo veliku podršku građana i imamo priliku da promenimo Leskovac na bolje – rekao je Nenad Filipović, prvi na listi odborničkih kandidata na listi „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“.

Filipović je kao program JS istakao asfaltirane ulice u svakom selu i do svake kuće, kvalitetne atarske puteve, besplatne tezge na pijaci za poljoprivrednike i ukidanje poreza na poljoprivredno zemljište, zaštitu radnika da ne budu jeftina radna snaga, uređenje saobraćaja i da ne bude straha od „pauka“. Lider Jedinstvene Srbije u Leskovcu je dodao da je program besplatni prevoz za učenike i penzionere, ukidanje liste čekanja u vrtićima i ostanak mladih u selima i prekid migracije stanovništva.

Pogledaj takodje

Usvojen budžet grada Leskovca za 2021. godinu

Na danas održanoj 10. sednici Gradskog veća, odbornici su usvojili budžet Grada Leskovca za 2021. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *