hotel bell

Jedino drugarstvo nema kraj – OŠ „Kosta Stamenković“ proslavila danas svoj rođendan

Prigodnom priredbom koja je za temu imala drugarstvo,“Jedino drugarstvo nema kraj“ učenici OŠ „Kosta Stamenković“ obeležili su danas 54. godina postojanja i rada.

Ova škola u podnožju Hisara postala je moderna vaspitno obrazovna ustanova, koja danas proslavlja 54. godina postojanja.

„Naša škola, sa preko 600 učenika i 70 zaposlenih, uz pomoć gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića, u poslednjim godinama je imala dosta ulaganja. Učenici naše škole uz pomoć svojih nastavnika postižu zapažene rezultate na svim poljima. Zato ćemo se i u narednom peri- kazala je direktor škole Aleksandra Sibinović.

U ime grada svoje želje za dalji uspešan rad prenela je član Gradskog veća, Brankica Stamenković.

“ Posticajna sredina sa adekvatnim uslovima za rad u kombinaciji sa motivisanim i stručnim nastavnicima direktno utiče na postignuća učenika. Upravo zbog toga i lokalna samouprava radi na poboljšanju uslova, a ova škola je jedan od primera da se vodi računa o svakom segmentu. Pored energetske efikasnosti, zamene stolarije, uređeno je školsko dvorište i igralište, trim staza, poboljšanji sanitarno-higijenski uslovi, škola je opremljena nastavnim sredstvima, uređena je i opremljena fiskulturna sala. Želim vam da i u narednim godinama trajete, da budete škola za primer i da učenici iz ove škole izlaze puni znanja, jer je znanje bogatstvo koje svog vlasnika uvek i svuda prati – kazala je Stamenkovićeva.

Check Also

Vlada ograničila cenu ulja, šećera i brašna

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica …

Оставите одговор