Početna / Opštine / Bojnik / Jablaniči okrug: Za kršenje mera za suzbijanje Korone ugostiteljima prekršajne prijave po hitnom postupku u roku od 48 časova
Bilbordi

Jablaniči okrug: Za kršenje mera za suzbijanje Korone ugostiteljima prekršajne prijave po hitnom postupku u roku od 48 časova

Na sastanku održanom u ponedeljak 7. septembra u Jablaničkom upravnom okrugu, prisustvovali su načelnik okruga, šef Odseka za sanitarni nadzor, predstavnici komunalnih inspekcija i komunalne milicije jedinica lokalnih samouprava sa teritorije Jablaničkog okruga.

Na sastanku su dogovoreni zajednički nadzori nad ugostiteljskim objektima na teritoriji Jablaničkog okruga, a sve u cilju poštovanja mera Vlade Republike Srbije koje se tiču sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-Cov-2.

U utorak 8. septembra u Jablaničkom upravnom okrugu održan je sastanak načelnika okruga, šefa Odseka za sanitarni nadzor Leskovac, načelnika inspekcijskih službi Gradske uprave grada Leskovca i većine vlasnika ugostiteljskih objekata u Jablaničkom okrugu. Ugostiteljima su predočene aktuelne uredbe, naredbe i odluke Vlade Republike Srbije (Republički Krizni štab) i da će se u skladu sa istim vršiti pojačan nadzor nad ugostiteljskim objektima..

Svaki inspektor vršiće nadzor iz svog domena u okviru zajeničkih nadzora.

U slučaju da je došlo do nepoštovanja propisanih mera podnosiće se prekršajne prijave u roku od 48 sata od strane inspekcijskih službi – zaključuje se u saopštenju kabineta načelnika Jablaničkog okruga.

Pogledaj takodje

Krizni štab Medveđe kupuje agregate i traži angažovanje dodatnih 10 ekipa Elektrodistribucije

Štab za vanredne situacije Medveđe je na sastanku razmotrio situaciju u Medveđi i doneo nekoliko …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *