hotel bell

Izvršni direktor Aptiva kod gradonačelnika Leskovca povodom problema sa kojima se ova kompanija suočava

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas u svom kabinetu razgovarao sa izvršnim direktorom kompanije Aptiv Luišom Figueredom.

Sastanak je organizovan na inicijativu rukovodilaca kompanije sa ciljem rešavanja problema sa kojima se Aptiv suočava a koji se tiču organizacije rada. Izvršni direktor kompanije Aptiv je gradonačelnika i njegove saradnike upoznao sa načinom rada u firmi istakavši da je fabrika u Leskovcu najbolja fabrika kompanije Aptiv u Evropi, sa najnovijom tehnologijom i adekvatnim uslovima za rad i boravak radnika, među koje spada optimalna temperatura koja se u toku svih godišnjih doba održava na nivou od 22 do 25 stepeni Celzijusovih, ambulanta, savremena kantina, toaleti i svlačionice.

Danas se razgovaralo i o prekovremenom radu u ovoj kompaniji i tom prilikom je naglašeno da je u određenom periodu nastupila potreba za povećanom proizvodnjom određene vrste proizvoda za S klasu kompanije Dajmler koje Aptiv proizvodi samo u Leskovcu i ne mogu se dostaviti iz drugih postrojenja. Tada je organizovan prekovremeni rad, u periodu od dve nedelje, a kako je direktor kompanije rekao, prekovremeni rad je bio organizovan uz dobrovoljni pristanak svakog zaposlenog uz nadonknadu koja je propisana Zakonom.

Rukovodstvo Aptiva se gradonačelniku obratilo kako bi lokalnu samoupravu upoznalo sa dobrim uslovima za rad u kompaniji i namerom da u Leskovcu posluju dugoročno, najmanje narednih 20 godina.

Na sastanku je dogovoren i obilazak kompanije sa medijskim ekipama početkom septembra meseca.

Check Also

Za nerazvijene lokalne samouprave 365 miliona: Pravo na kokurisanje ima svih pet opština u Jablaničkom okrugu

Radi se o Programu Vlade Srbije, usvojenom na poslednjoj sednici, za podršku unapređenju razvoja izrazito …

One comment

  1. Nenad Bogdanović

    Ja sam od 12 Jula na bolovanje. Iseko sam se ispod podlaktice a 13 Jula sam operisan u klinicki centar u Nis na plasticnu hirurgiju. U Ponedeljak su me zvali da mi kazu da mi je ugovor istekao 31 Jula i da nece biti produzen i da dodjem u ljudske resurse da se raudizim. Na kraju mi je reko kad mi sve prodje i budem bočje da se slobodno ponovo javim. Samo sto mi nije reko sad nenozes da radis jer si povredjen i firma nije luda da ti placa bolovanje ali kad ti bude bolje i prodje sve slobodno se ponovo javi

Оставите одговор