Izgradnja vodovodne mreže u Velikoj Sejanici i Kovačevoj Bari

U toku je druga faza radova na izgradnji dela vodovoda Sejanica – Кovačeva bara. Ulaganjem od 18,5 miliona dinara biće izgrađeno: 6200 metara vodovodne mreže, kao i crpna stanica u selu Dadince, crpna stanica Mužan i rezervoar zapremine 90 metara kubnih.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović istakao je da „vođeni ciljem da svaki stanovnik svakog dela teritorije grada, mora imati adekvatne uslove za svakodnevni život, ulažemo u sve segmente i sklapamo deliće mozaika jednog novog, unapređenog, boljeg i lepšeg grada.“

„Poboljšanjem vodosnabdevanja se aktivno bavimo više od 6 godina. Izgradili smo i zamenili kilometre vodovodne mreže, kako u centralnom jezgru, tako i u najudaljenijim delovima Leskovca. Juče, investicijom vrednom 2 miliona, naselje Badince povezano je na vodosistem Barje,” – rekao je gradonačelnik Cvetanović.

Gradonačelnik je dodao da je u tom kraju u 2014. i 2015. godini sa 15,3 miliona dinara izgrađena mrežu u Velikoj Sejanici, Dedinoj Bari i Кovačevoj Bari, kao i deo mreže sa crpnom stanicom u mahali „Vučinci“ u Dedinoj Bari.

Izgradnja vodovodne mreže u Velikoj Sejanici i Kovačevoj Bari

Publicerat av Dnevnik Juga Onsdag 20 mars 2019

Ljubiša Živković, predsednik MZ „Velika Sejanica“, zahvalio se gradonačeliku Leskovca, dr Goranu Cvetanoviću, na svemu što je učinjeno za Sejanicu od kad je on preuzeo odgovornost rukovođenja gradom, jer je od tada ovo mesto krenulo da se razvija.

Nakon obilaska radova na izgradnji dela vodovoda Sejanica – Кovačeva bara, gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je, sa svojim saradnicima, obišao i prostorije u kojima će, kroz nekoliko meseci, krenuti sa radom ambulanta, nove prostorije MZ, kao i prostorije za okupljanje mladih.

Check Also

Saopštenje kabineta gradonačelnika u vezi zarada u kompaniji Jura

Kabinet gradonačelnika Leskovca reagovao je danas saopštenjem na pojedine tvrdnje o kompaniji Jura. Saopštenje prenosimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *