Početna / DRUŠTVO / Vlasnik Yure Ohm Dae Yeol danas posetio Leskovac
Dionis Restoran Leskovac

Vlasnik Yure Ohm Dae Yeol danas posetio Leskovac

Vlasnik južnokorejske kompanije Yura Ohm Dae Yeol danas je boravio u Leskovcu. Njegov domaćin u Leskovcu bio je gradonačelnik dr Goran Cvetanović, koji je sa svojim saradnicima i rukovodstvom Yura-e održao sastanak.

Na sastanku se govorilo o terminu otvaranja Yura-e 3 i dogovaralo o izgradnji nove Yura-ine fabrike u Leskovcu. Nakon sastanka vlasnik Ohm Dae Yeol, koji poseduje 65 fabrika širom sveta i zapošljava preko 60 hiljada ljudi, i gradonačelnik Cvetanović obišli su novi pogon Yura-e 3, upoznali se sa novim proizvodnim tokom i tehnologijom koja je jedinstvena u Evropi.

Podsetimo, kompanija Yura je u Leskovcu izgradila treći pogon u koji je uloženo 46 miliona evra, od toga 30 miliona evra za nabavku mašina i 16 miliona evra za izgradnju objekta. Yura 3 se izdvaja od drugih fabrika po tome što ima najveću čistu sobu u evropi od 6000 m2 po standardu ISO 8. U ovoj fabrici, u kojoj će raditi oko 500 radnika, proizvodiće se matične ploče za električne automobile.

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici 137 pacijenata – Kašnjenje rezultata testova ne odlaže lečenje, posebno kod upala pluća i pada saturacije

Prema najnovijim informacijama u leskovačkoj Covid bolnici povećan je broj pacijenata kojima je neophodna tarapija …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *