Početna / DRUŠTVO / Rekonstrukcija krova na Domu kulture u Grdelici

Rekonstrukcija krova na Domu kulture u Grdelici

Povodom završetka radova na zameni krovnog pokrivača na kompleksu Doma kulture u Grdelici, održana je danas konferencija za medije.

Direktor Doma kulture Marko Trivunić obratio se prisutnima istakavši da je vrednost radova na zameni krovnog pokrivača oko pola miliona dinara i zahvalio gradonačelniku Leskovca, dr Goranu Cvetanoviću, na konstantnoj podršci. Direktor Trivunić je iskoristio priliku da najavi da će Grdeličko leto ove godine biti bogatijeg sadržaja u odnosu na prošlu, 2018. godinu.

Prisutne je u ime lokalne samouprave Grada Leskovca pozdravila Marija Mišić, pomoćnik gradonačelnika, koja je istakla sledeće: „Кulturne ustanove zauzimaju značajno mesto u društvu. One su odraz kulturnog identiteta jednog naroda, budući da dela koja nude govore o njemu, njegovim običajima, vrednostima. Svestan značaja svih kulturnih institucija, Grad Leskovac, na čelu sa gradonačelnikom, dr Goranom Cvetanovićem, nastoji da svojom podrškom pomogne njihovom radu”.

Mišićeva je na kraju dodala da će Grad Leskovac i u narednom periodu podržavati razvoj kulture koja je glavni preduslov za bolju i lepšu budućnost

Pogledaj takodje

Još troje pozitivnih na koronu u Vranju

Prema podacima od jutros, od 07:00 sati, u kovid bolnici ZC Vranje ukupno je 12 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *