IZ BELL KUHINJE Predlog za današnji ručak – Pastrmka na žaru

 
Kako je vreme Božićnog posta iz Bell kuhinje stiže recept za ukusnu pastrmku na roštilju.

PRIPREMA

Očišćene pastrmke, posolite, malo pospite maslinovim uljem i pecite na roštilju po desetak minuta svaku stranu.  Veoma važno je znati da se pastrmka peče i sa jedne i sa druge strane. Ako se zalepi, ne odlepljivati je silom, kada se ispeče sama će se odvojiti od rešetke.

Uz spremljenu pastrmku kao prilog služiti pomfrit, restovan krompir ili krompir salatu.

Restoran Bell se nalazi u centru Leskovca, u ulici Učitelja Josifa br. 19, preko puta Gradske crkve.

Naše specijalitete možete poručiti i telefonom 061/31-31-31-6 ili 016/602-800.

Prijatno!

Check Also

Most na Južnoj Moravi na čekanju: 14 meseci posle najave tendera za izradu projekta, iz opštine Vlasotince najavljuju izradu projekta u 2025. godini

Oktobra prošle godine zamenik predsednika opštine Vlasotince Vladimir Kocić najavio je izgradnju obilaznice oko Vlasotinca …