Početna / DRUŠTVO / Informacije o COVIDU 19 od danas i na Viberu

Informacije o COVIDU 19 od danas i na Viberu

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je pokrenulo „Viber Community” kanal, preko kojeg građani mogu da se od sada na mnogo lakši i brži način informišu o svim aktuelnostima u vezi sa vanrednim stanjem, koje je uvedeno zbog epidemije koronavirusa.

Ministar Zoran Đorđević istakao je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom i da ih obavesti o njihovim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

Prema njegovim rečima, veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku budu upoznati sa tim šta se dešava u zemlji jer se u ovakvim situacijama stanje menja iz časa u čas.

„Želimo da znaju da država preduzima sve što je u njenoj mogućnosti radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, budući da jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog i zdravlja svih nas, rekao je on.

Za pristup kanalu potrebno je ući na link invite.viber.com koji automatski vodi na „Viber Community“ kanal.

Kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na JOIN kako bi se pristupilo tom kanalu, navodi se u saopštenju.

Pogledaj takodje

„Yura“ će raditi po preporuci epidemiologa – 50 radnika u hali do 5.000 kvadrata – Posle novog pritiska odustali od pune proizvodnje

Kompanija „Yura“ će od sutra nastaviti proizvodnju prema obavezujućim preporukaa epidemiologa Zavoda za javno zdravlje. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *