Početna / DRUŠTVO / HUMANOST NA DELU: Plemeniti gest i donacija Leskovčanke Gordane Milošević

HUMANOST NA DELU: Plemeniti gest i donacija Leskovčanke Gordane Milošević

Gordana Milošević, profesorka Trgovačko – ugostiteljske škole i administratorka grupe „Leskovačka online pijaca“, još jednom je pokazala humanost na delu.

Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice donirala je invalidska kolica.

„Razlog za donaciju bolnici je to što je naša mama ,Milunka-Minka Djorđevic bila medicinski radnik i radila na Dečijem odeljenju Leskovačke bolnice i u Stomatološkoj službi Doma zdravlja Leskovac. Svoj posao je obavljala odgovorno, sa mnogo ljubavi i poštovanja za pacijente i svoje saradnike, od kojih je uvek bila poštovana i cenjena. Za svoju porodicu je imala neizmernu ljubav i sve nas je držala na okupu i načinila od nas ljude kakvi jesmo. Utkala je u nas ljubav koju ćemo uvek imati jedni prema drugima, a i prema ostalim ljudima. Ponosila se nama, a sigurna sam da bi bila ponosna i na našu odluku da doniramo Urgentnom centru invalidska kolica – ističe za Dnevnik Juga Gordana Milošević.

Zašto baš Urgentnom centru?

„Nažalost, naša mama je preživela težak infarkt i posledica toga bilo je njeno jako loše opšte zdravstveno stanje. Poslednjih godina smo je vrlo često vodili u Urgentni centar, i svaki put smo imali probleme sa kolicima koja su bila u poprilično lošem stanju, ili je bilo teško doći do njih. Zato smo, kao porodica, odlučili da za pomen našoj mami, našem velikom i hrabrom borcu, ovom centru poklonimo ta kolica. Nadam se da ćemo time olakšati rad medicinskom osoblju, a i pacijentima kojima su neophodna kolica. Želela bih da se zahvalim osoblju Urgentnog centra,posebno dr.Ireni Ignjatovic, na pomoći koju smo imali u toku lečenja naše mame – zaključuje Gordana Milošević.

Na kolicima stoji posveta:

Pogledaj takodje

58. Oktobarski likovni salon 29. oktobra u Galeriji Leskovačkog kulturnog centra

U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 29. oktobra u 19 sati biće otvoren 58. …

Jedan komentar

  1. Mnogo ih je doniralo Leskovačkoj bolnici, pa se nisu eksponirali!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *