Početna / DRUŠTVO / Humanitarna organizacija „Pokreni život“ podelila 154 paketića i novogodišnjih čestitki učenicima škole „11. Oktobar“

Humanitarna organizacija „Pokreni život“ podelila 154 paketića i novogodišnjih čestitki učenicima škole „11. Oktobar“

Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ na čelu sa zastupnikom i predsednikom Upravnog odbora iz Leskovca u saradnji sa Medicinskom školom u Leskovcu i ostalim mnogobrojim kompanijama realizovala je deo projekta „Za decu u Novoj godini“ čiji je cilj podela novogodišnjih paketića i čestitki učenicima škole „11.Oktobar“.

Podela je izvršena danas u školi „11.Oktobar“ u saradnji sa direktorom škole Vladimirom Anđelkovićem. Podeljeno je 154 paketića i 154 novogodišnjih čestitki.

Drugi deo projekta je planiran 27.12.2019. godine u 12 časova na odeljenju pedijatrije u saradnji sa direktorom Opšte bolnice u Leskovcu, Nebojšom Dimitrijevićem i načelnicom odeljenja pedijatrije Mirijanom Miljković.

„Realizacijom samog projekta smo poslali jasnu poruku učenicima škole „11.Oktobar“ i stavili im do znanja da neko misli na njih i da na ovom svetu nisu sami – navode iz ovog Udruženja.

Pogledaj takodje

U leskovačkom Respiratornom centru preminule još tri osobe

Prema poslednjim podacima iz Kovid bolnice Leskovac, u ovoj ustanovi je trenutno hospitalizovano 104 pacijenata. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *