hotel bell

Gradsko veće održalo 93. sednicu, poslednju u ovom mandatu

Gradsko veće Leskovca održalo je danas poslednju 93. sednicu u ovom mandatu na kojoj je razmotreno i usvojeno 14 tačaka dnevnog reda.

Gradsko veće je jednoglasno usvojilo Predlog odluke o dodeli jednokratne pomoći od 6000 dinara za nabavku udžbenika za decu iz socijalno ugroženih porodica, zatim Predlog odluke kojim se utvrđuje pravo za priključenje na distributivni sistem u KO Gornji Bunibrod u korist Elektrodistribucije, kao i Predlog rešenja kojim grad uzima u zakup prostor za mesnu kancelariju u Guberevcu.

Nadalje je rad tekao po objedinjenim tačkama koje su se ticale otuđenja građevinskog zemljišta, kao i otuđenja neispravnih i havarisanih vozila u vlasništvu grada. Posednja 14. tačka koju su većnici usvojili ticala se sufinasiranja projekta i dodeli sredstava u okviru projekta “Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu.

Kako je ova sednica bila poslednja održana u ovom sastavu, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se zahvalio većnicima uz poruku da će se sresti u nekom drugom sastavu.

Check Also

Ministarka nauke Jelena Begović posetila Leskovac – Do kraja 2024. biće završen Regionalni inovacioni centar

Leskovac, odnosno Centar za stručno usavšavanje u obrazovanju i naučni klub posetila je ministarka nauke, …

Оставите одговор