hotel bell

Gradsko veće Leskovca usvojilo izveštaj o izvršenju budžeta i raspisalo konkurse za direktore Direkcije i Turističke organizacije

Gradsko veće Leskovca održalo je danas 61. sednicu na kojoj je razmotrena 61 tačka dnevnog reda.

Neki od danas usvojenih predloga naći će se i na narednoj sednici Skupštine grada Leskovca, a Gradsko veće je zatražilo da ona bude zakazana za 19. septembar.

Gradsko veće je usvojilo Izveštaj o izvršenju budžeta ua prvih šest meseci ove godine. Budžet je u prvih 6 meseci izvršen sa 43,3% što se smatra dobrim rezultatom jer su prohodi budžeta uvek veči u drugom delu kalendarske godine. Detaljnije o ovoj temi moći ćete da pročitate za vikend na Dnevniku Juga.

Gradsko veće je razmotrilo i izveštaj nadležnog odeljenja Gradske uprave koje prati rad Javnih i Javno komunalnih preduzeća i ustanova.

Zbog isteka roka na koji su izabrani raspisani su konkursi za izbor direktora Javnog preduzeća “Urbanizam i izgradnja” i Turističke organizacije Leskovac.

Gradsko veće je odobrilo Osnovnoj školi Svetozar Marković zaključenje ugovora sa prevoznikom Frenki komerc za prevoz učenika iz Gornje Jajine i Palikuće.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *