hotel bell

Posle teksta u Dnevniku juga, leskovački Vodovod izdao saopštenje o “beloj” vodi

Foto: arhiva

Kako je Dnevnik juga već ranije pisao, Leskovčani su primetili da je voda iz gradskog vodovoda bela, pa su počeli iz straha od neispravne vode masovno da kupuju flaširanu.

Za Dnevnik juga na ovu temu govorio je direktor JKP”Vodovoda” Staniša Ristić, a danas je stiglo i zvanično saopštenje o ispravnosti vode za piće na teritoriji grada.

“Obaveštavamo sve korisnike koji su priključeni na javnu vodovodnu mrežu JKP Vodovod Leskovac da je kvalitet vode koja je isporučena i koja se isporučuje svim potrošačima  u toku i nakon otklanjanja kvara 07.09.2022.godine na magistralnom cevovodu  Ø900 ispred rezervoara na Rudarskoj kosi bio je u skladu sa odredbama Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, što potvrđuju i rezultati analiza o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće izdatih od strane ZZJZ Leskovac – navodi se u saopštenju.

Check Also

U nedelju u Domu zdravlja i Opštoj bolnici Leskovac preventivni ultrazvučni pregledi dojke i PSA test koji otrkiva tumor prostate bez zakazivanja

Uprava Doma zdravlja Leskovac najavila je za vikend nastavak višegodišnje akcije Ministarstva zdravlja sa preventivnim …

Оставите одговор