Home / DRUŠTVO / Gradski štab za vanredne situacije o epidemiološkoj situaciji, civilnoj zaštiti, spasavanju od elementarnih nepogoda i zaštiti od požara
hotel bell

Gradski štab za vanredne situacije o epidemiološkoj situaciji, civilnoj zaštiti, spasavanju od elementarnih nepogoda i zaštiti od požara

Gradski štab za vanredne situacije Grada Leskovca održao je danas treću sednicu redovnog karaktera.

Na sednici je razmotren izveštaj o epidemiološkoj situaciji Zavoda za javno zdravlje koji je prezentovao dr Ivan Sokolović direktor ove ustanove. U izveštaju se naglašava da je na području okruga situacija nestabilna, da broj pozitivnih varira na dnevnom nivou i da je potrebno pridržavati se svih mera i preporuka republičkog Kriznog štaba.

Na sednici štaba kojim je predsedavao komandant Gradskog štaba za vanredne situcije i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović razmotrne su aktivnosti na popunjavanju jedinica civilne zaštite, održavanju sirena i sistema za uzbinjivanje kao i informacija o stanju izrađenosti Procene ugroženosti i Plana zaštite i spasavanja.

Gradski štab je prihvatio i Izveštaj o sprovođenju preventivnih mera zaštite strnih useva od požara i spaljivanja biljnih ostataka.

Check Also

Dvojica Nišlija uhapšena zbog prodaje, odnosno posedovanje heroina, metadona i 50 psihoaktivnih tableta

Niška policija, lišila je slobode M.M. (1978) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da …

Оставите одговор