Početna / GRADOVI / Leskovac / Gradsk odbor Srpskog pokreta Dveri obeležio „Nedelju porodice“

Gradsk odbor Srpskog pokreta Dveri obeležio „Nedelju porodice“

Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri obeležio je danas u centru Leskovca „Nedelju porodice“ akcijom Porodica za spas, deca za nadu“.

Čelnici leskovačkog odbora Dveri su na prostoru ispred Robne kuće razgovarali sa građanima o porodičnim vrednostima, deljen je propagandni materijal, a za najmlađe su se pobrinuli animatori.

– Porodica se kod nas danas nalazi u jako teškoj situaciji. Plasiranjem raznih bljuvotina u rijalitima, ali i lošom ekonomskom situacijom, porodica se nalazi u jednoj stalnoj borbi za opstanak i goli život. Suština opstanka društva je porodica, a nama je porodica na prvom mestu – kazao je Igor Jovanović, predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri u Leskovcu.

Novinarima se obratio i odbornik Dveri u Skupšini grada Leskovca Marko Mladenović koji je istakao da većina građana ne živi u „zlatnom dobu“.

-Ne učestvujem u radu lokalnog parlamenta jer to više nema smisla. Oni imaju većinu da izglasaju šta žele, mogu da izglasaju da je dan iako je noć. Ja ne želim da tamo gubim vreme, smatram da ću ga mnogo pametnije iskoristiti u direktnom kontaku sa ljudima, gde ću predstavljati naš lokalni program za Srbiju – poručio je odbornik Dveri Marko Mladenović.

Pogledaj takodje

OSTANIMO POVEZANI – Od ove godine savremena terapija za preko 9.000 ljudi obolelih od MS-a

Nakon 15 godina od uvođenja lekova prve generacije za lečenje multiple skleroze, od koje u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *