hotel bell

Gimnaziji, Ekonomskoj i Muzičkoj školi oprema od Ministarstva omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta doniralo je danas trima leskovačkim školama vrednu sportsku opremu.

Gimnazija, koja je nedavno proslavila 140 godina rada i nagrađena Sretenjskim ordenom drugog stepena ukazom predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, svoju fiskulturnu salu opremiće opremom koja je donirana od strane Ministarstva omladine i sporta. Komplet opreme čine: dve košarkaške table, rukometni golovi, mreža za odbojku i 40 lopti za rukomet, odbojku, fudbal i košarku.

Značaj ove donacije prevazilazi finasijsku vrednost, jer će je koristiti učenici Gimnazije, ali i Ekonomske i Muzičke škole koji su i korisnici ove fiskulturne sale i zgrade. Sportske ekipe ovih škola su do sada pokazale odlične rezultate na svim nivoima školskih takmičenja, a verujemo da će im pristigla oprema pružiti još bolje uslove i motivisati ih da i u buduće nižu uspehe.

S tim u vezi u ime kolektiva i učenika ovih eminentnih vaspitno-obrazovnih ustanova, Dragana Cvetanović, direktorka Gimnazije Leskovac, Biljana Đorđević, direktorka Ekonomske škole „Đuka Dinić“ i Biljana Miljković, direktorka Muzičke škole „Stanislav Binički“ uputile su reči zahvalnosti Ministarstvu omladine i sporta i ministru Vanji Udovičiću na značajnoj donaciji i sveukupnoj podršci koja dokazuje posvećenost obrazovanju, vaspitanju i zdravom odrastanju dece i mladih.

Check Also

LESKOVČANI U SERIJI! Fudbaleri Dubočice 10 utakmica ne znaju za poraz

Fudbaleri Dubočice igrali su danas nerešeno, bez golova 0:0 sa ekipom Novog Sada u utakmici …

Оставите одговор