General Momir Stojanović i advokat Srdjan Aleksić formirali grupu gradjana “Iskreno za Niš”

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U cilju zaustavljanja procesa uništavanja Grada Niša i Niškog Regiona, stvaranja boljih uslova i okruženja za život i budućnosti naše dece, formirana je Grupa građana „GENERAL MOMIR STOJANOVIĆ – ADVOKAT SRĐAN ALEKSIĆ – ISKRENO ZA NIŠ“.

Grupu građana „GENERAL MOMIR STOJANOVIĆ – ADVOKAT SRĐAN ALEKSIĆ – ISKRENO ZA NIŠ“ čine moralni, kredibilni i stručni ljudi, rešeni da nešto učine za svoj grad. Iza ove grupe građana ne stoje nikakve interesne grupe, niti pojedinci.

Jedini interes njenih osnivača i članova, je borba i pokušaj dobronamernih građana Niša da svoj grad učine pristojnijim mestom za život.

Grupa građana „GENERAL MOMIR STOJANOVIĆ – ADVOKAT SRĐAN ALEKSIĆ – ISKRENO ZA NIŠ“ poziva sve dobronamerne, časne i čestite građane Niša da im se svojim idejama, predlozima i primedbama na programske ciljeve, pridruže i podrže u borbi za vraćanje dostojanstva našem Gradu.

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *